A Vadászati Világkiállítás országos programsorozat részeként megnyílt a Vásárosnaményi Hunor Vadászati Kiállítás. A sokszínű tárlat magával ragadóan varázsol el minden természet, állat és vadászatszerető-és tisztelő látogatót.

A kiállítás befogadását és élvezetét a Logbord 2010 Kft. új fejlesztésű tárlatvezető mobil applikációs alkalmazása teszi teljessé. Az alkalmazáson belüli tárlatvezetés segítségével a látogató megtekintheti a kiállított állatok fotóit, leírását, meghallgathatja hangjait és megnézheti azok videóit. Különlegessége az alkalmazásnak a kiállított állatok fotók alapján történő felismerése. Az alkalmazás letölthető Android, Apple iOS, és Huawei HarmonyOS rendszert futtató készülékekre is.

Az applikáció szerves része egy webalapú adminisztrációs felület, ahol a rendszergazdák a tárlatvezetés minden lépését, a kiállítás tárgyait, fotókat, hangokat, videókat, és szöveges részeket állíthatnak be, ami megjelenik az applikációban.

close

Maradjunk kapcsolatban!

A Logbord hírlevele által értesülhet aktuális híreinkről, ajánlatainkról. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Hozzájárulok, hogy a Logbord 2010 Kft. rendszeresen elektronikus hírlevelet küldjön a e-mail címemre az aktuális információiról, ajánlatairól és termékeiről.

A hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet. További információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.