LogBord 2010 Kft.

Küldetésünk:

A legújabb piaci igényekhez alkalmazkodó, mindig megújuló termékeinkkel megfelelni a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek.

Mottónk:

Testreszabott informatikai megoldások

A Logbord 2010 Kft. lelkes fiatalokból álló csapata az üzleti informatika szakértőjeként segíti partnereit hatékonyságuk és profitjuk növelésében. Cégünk innovatív termékeivel és szolgáltatásaival, kimagasló ügyféltámogatásával és munkatársainak több mint egy évtizedes, széleskörű iparági tapasztalatával áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére.

A Logbord 2010 Kft. szolgáltatások széles körét kínálja. Kollégáink otthonosan mozognak a kereskedelem-informatikai tanácsadásban, ezen rendszerek kiépítésében, vállalati folyamatok optimalizálásában, pályázati tanácsadásban.

Saját fejlesztésű rendszereinket úgy tervezzük és készítjük el, hogy azok maximálisan támogassák partnereink mindennapi munkáját, növeljék cégük hatékonyságát, legyen szó vállalatirányítási rendszerekről vagy innovatív web alapú szolgáltatásokról.

A legmodernebb technológiákkal, hatékonyan illeszkedő szoftverekkel, a legfrissebb szakmai ismeretekkel és az iparágban megszerzett tapasztalatunkkal támogatjuk partnereinket.

A Logbord alkalmazásait kb 70 ügyfél megközelítően 2500 felhasználója használja, a működő pénztárgépeink száma megközelíti az 500 db-ot. A cég által fejlesztett e-erp alkalmazás felhő technológiával működő webalapú vállalatirányítási rendszer.

A Logbord tevékenysége

Szoftver fejlesztés

Ügyviteli-informatikai tanácsadás

Kassza fejlesztés implementálás

Kis és nagykereskedelmi rendszertervezés-fejlesztés

Raktári információtechnológia tanácsadás

Support tevékenység

[]
1 Step 1

Küldje el kérdését, üzenetét!

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder