A LogBord 2010 Kft. a kereskedelmi és vállalatirányítási informatikai rendszerek fejlesztése, bevezetése, támogatási területen működik.

A fő célja a megrendelői elvárások maradéktalan, kiváló minőségben történő kielégítése mellett a Kft. gazdaságos működtetése és piaci részesedésének növelése, a stabil és bővülő vevőkör, piaci háttér megteremtése.

Mindezek a LogBord 2010 Kft. vezetésének, dolgozóinak, szerződött alvállalkozóinak is hosszú távú anyagi biztonságot nyújt. Megbízóink igényei szerint rugalmasan és folyamatosan fejlesztjük aktuális szolgáltatási kínálatunkat, gyakorlatorientált rendszerintegrációs és bevezetési módszerek kialakításával és megvalósításával. Vállalatirányítási informatikai rendszerek fejlesztése.

Ennek érdekében:

  • Fontosnak tartjuk az ügyfelekkel, megrendelőkkel, beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal a hosszú távú, mindkét fél számára eredményes üzleti és partneri kapcsolat kialakítását, fenntartását.
  • Munkánk elvégzéséhez elengedhetetlen a korrekt szolgáltatói magatartás. A folyamatos kapcsolattartás során barátságos, udvarias hangnemre, gyors ügyintézésére törekszünk.
  • Testre szabott, komplex informatikai megoldásokat biztosítunk a változó és egyedi megrendelői igényekre.
  • A szolgáltatásunkkal kapcsolatos megrendelői véleményeket értékeljük, az előforduló hibák kiváltó okait feltárjuk és megszüntetjük, illetve szolgáltatásaink és szoftvereink folyamatos javítására, fejlesztésére törekszünk.

Ennek érdekében:

  • Az informatikai és információbiztonsági kockázatok minimalizálása érdekében felméri, ill. folyamatosan ellenőrzi, szükség szerint módosítja a kockázat értékelés szempontjait, és a kockázat menedzselési, intézkedési tervét.
  • Minőségirányítási és információbiztonsági folyamatainkra belső szabályozásokat készítünk, melyek összhangban vannak a vonatkozó szabványok és a jogszabályok előírásaival.
  • A szolgáltatásminőség fenntartását, fejlesztését munkatársaink folyamatosan képzésével, technikai-informatikai hátterünket korszerűsítésével, illetve az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabvány szerinti információbiztonsági rendszerünk működtetésével és független tanúsíttatásával is biztosítjuk.

A LogBord 2010 Kft. vezetése és minden munkatársa, alvállalkozó szakembere tudja, hogy személyes munkája meghatározó a vállalkozás hatékony működésében, az üzletmenet folytonosságának fenntartásában, valamint a megrendelői elégedettség elérésében és ennek tudatában végzi munkáját.

[]
1 Step 1

Küldje el kérdését, üzenetét!

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder