Újabb cég indult el a Logbord e-ERP kereskedelmi moduljával, valamint pénztárgép rendszerével 2022. június 7-én.  Tóth Zoltán pincészetéhez tartozó Ara-Bora Kft. kis és nagykereskedelmi egységében bevezetésre került az e-ERP vállalatirányítási rendszer kereskedelem, leltár, és pénzügy–számvitel modulja. A viszonteladók részére nagykereskedelmi – és  túramodul, illetve üzlekötői tabletrendszer,  míg a lakosság kiszolgálására pénztári megoldásunk, a Logpos rendszer került bevezetésre.  Az Ara-Bora Kft.-nél történt bevezetés során kiemelten nagy figyelmet fordítottunk a kereskedelmi modulon belül a jövedéki nyilvántartására és kötelező adatszolgáltatások megoldásaira.

close

Maradjunk kapcsolatban!

A Logbord hírlevele által értesülhet aktuális híreinkről, ajánlatainkról. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Hozzájárulok, hogy a Logbord 2010 Kft. rendszeresen elektronikus hírlevelet küldjön a e-mail címemre az aktuális információiról, ajánlatairól és termékeiről.

A hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet. További információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.