A végéhez közeledik az Kelet-Alfi-Ker és a Kisalföld-Füszért egységeiben a teljes hardvercsere folyamata, melynek során az előbbi vállalat nagykereskedelmi üzeleteiben új számítógépeket és monitorokat üzemeltünk be, a kiskereskedelmi egységekben pedig az új számítógépek mellett már érintőképernyők is segítik a bolti dolgozók munkáját. A Kisalföld-Füszért Kft.-nél húsz Micra pénztárgépet cseréltünk le a LogBord által fejlesztett LogPos típusú kasszákra. Az átállások a boltok zavartalan nyitvatartása mellett, éles üzemben történnek, melyet a LogBord tanácsadói csapata interneten keresztül, távolról támogat. A hardvercserének köszönhetően a cégcsoport egységeiben egy modernebb, gyorsabb, grafikusabb felületen tudják a dolgozók a napi pénztáros munkát végezni.

close

Maradjunk kapcsolatban!

A Logbord hírlevele által értesülhet aktuális híreinkről, ajánlatainkról. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Hozzájárulok, hogy a Logbord 2010 Kft. rendszeresen elektronikus hírlevelet küldjön a e-mail címemre az aktuális információiról, ajánlatairól és termékeiről.

A hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet. További információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.