Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében minősített szoftver beszerzése támogatható, amelynek maximálisan elszámolható költsége legfeljebb a http://www.vallalkozzdigitalisan.hu honlapon, a regisztrációt és bejelentkezést követően generált, a maximálisan elszámolható költségkalkulátor számítását is magában foglaló egyedi árkalkulációban rögzített ár lehet. A regisztrációhoz, a minősített termékekhez, szállítókhoz, valamint az árkalkuláció megigényléséhez, illetve bármely egyéb, a weboldal használatához vagy a Programmal összefüggő információ megkéréséhez a területileg illetékes IKT tanácsadót kell keresni (https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/ikt_tanacsadok.html).

close

Maradjunk kapcsolatban!

A Logbord hírlevele által értesülhet aktuális híreinkről, ajánlatainkról. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Hozzájárulok, hogy a Logbord 2010 Kft. rendszeresen elektronikus hírlevelet küldjön a e-mail címemre az aktuális információiról, ajánlatairól és termékeiről.

A hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet. További információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.