Gävléban nyitotta meg a Coop Sverige AB a kontinens első alkalmazottak nélküli boltját.

Az egész koncepciót még a tavalyi év nyarán tesztelte az üzletlánc. A 2021-es év során még két hasonló Coop Mini boltot szeretnének nyitni. A Sätrahöjden in gävlei áruház 400 száraz, fagyasztott és hűtött terméket kínál a betérő vásárlóknak. Az üzletben nincs klasszikus értelemben vett kasszasor; a vásárlók a Coop Scan & Pay alkalmazásával tudnak fizetni. Az applikáció segítségével lehet leolvasni a termékek vonalkódját, és ezzel nyílik az üzlet be- és kijárata is.

A boltot különböző helyeken és helyzetekben egyszerűen lehet használni: hasznos lehet olyan kerületekben, ahol eddig nem volt semmilyen áruház, vagy városrészekben, ahol az átlagosnál nagyobb a népsűrűség, esetleg a turisták által kedvelt helyeken, hogy a nap 24 órában elérhető legyen.

Forrás: Europen Supermarket Magazine

close

Maradjunk kapcsolatban!

A Logbord hírlevele által értesülhet aktuális híreinkről, ajánlatainkról. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Hozzájárulok, hogy a Logbord 2010 Kft. rendszeresen elektronikus hírlevelet küldjön a e-mail címemre az aktuális információiról, ajánlatairól és termékeiről.

A hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet. További információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.