Project Description

LOT szám kezelő modul, vállalatirányítási modulok

Manapság az egyik legfontosabb és a hatóságok által leginkább ellenőrzött törvényi előírás a termékek nyomon követése. Ehhez nyújt segítséget a szavatossági idő és LOT szám kezelő modul. Többféle lehetőség a Szavatossági és LOT szám kezelésre, attól függően, hogy mennyi munkaerőt tudunk a feladatra allokálni illetve a törvényi előírásoknak milyen formában kívánunk megfelelni.

Főbb funkciók

  • Termékekhez rögzíthető összes a raktárban lévő szavatossági idő illetve LOT szám, ami a számlára vagy kísérő okmányra kiírásra kerül
  • FIFO elvű szavatossági idő illetve LOT szám kezelés. Ebben az esetben a betárolás során rögzíteni szükséges a szavatossági időt illetve LOT számot (kézi rögzítéssel vagy PDA-val), melyet a kitárolás során a program a FIFO elvnek megfelelően a számlára ír.
  • Kitárolás során a PDA-val történő komissiózás során lehetőség van szavatossági dátum megadásra, melyet a számlán feltüntetünk. Lehetőség van csak bizonyos termékek esetén a szavatossági dátum megadására.(pl: csak a frissáruk esetén)
  • Raktári logisztikai modul alkalmazása esetén csak a betárolás során van szükség szavatossági idő ill. LOT szám rögzítésre, mivel a logisztikai modul pontosan tudja az adott tárhelyeken lévő termékek szavatossági idejét ill. LOT számát és a kitárolás során pontosan tudja, hogy milyen áru került kitárolásra az egyes partnereknek.

A legfontosabb előnyök – LOT szám kezelő modul

A használó igényeihez igazodó többféle nyomonkövetési rendszer alkalmazható

Pontos nyilvántartás

Törvényi megfelelőség

Minimalizált emberi erőforrás szükséglet

Kapcsolódó referenciák

[]
1 Step 1

Küldje el kérdését, üzenetét!

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder