Logbord > Minőségpolitika

Minőségpolitika

LogBord 2010 Kft.
MINÖSÉG- ÉS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI POLITIKÁJA

A LogBord 2010 KFT. a vállalatirányítási és kereskedelmi informatikai rendszerek fejlesztése, bevezetése, támogatási területen müködik. A fö célja a megrendeloi elvárások maradéktalan, kiváló minoségben történo kielégítése mellett a KFT. gazdaságos muködtetése és piaci részesedésének növelése, a stabil és bovülo vevökör, piaci háttér megteremtése, amely a LogBord 2010 Kft. vezetésének, dolgozóinak, szerzödött alvállalkozóinak is hosszú távú anyagi biztonságot nyújt.
Megbízóink igényei szerint rugalmasan és folyamatosan fejlesztjük aktuális szolgáltatási kínálatunkat, gyakorlatorientált rendszerintegrációs és bevezetési módszerek kialakításával és megvalósításával.

Ennek érdekében:
• Fontosnak tartjuk az ügyfelekkel, megrendelokkel, ill. beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal a hosszú távú, mindkét fél számára eredményes üzleti és partneri kapcsolat kialakítását, fenntartását.
• Munkánk elvégzéséhez elengedhetetlen a korrekt szolgáltatói magatartás. A folyamatos kapcsolattartás során barátságos, udvarias hangnemre, gyors ügyintézésére törekszünk.
• Testre szabott, komplex informatikai megoldásokat biztosítunk a változó és egyedi megrendeloi igényekre.
• A szolgáltatásunkkal kapcsolatos megrendeloi véleményeket értékeljük, az eloforduló hibák kiváltó okait feltárjuk és megszüntetjük, illetve szolgáltatásaink és szoftvereink folyamatos javítására, fejlesztésére törekszünk.
• Az informatikai és információbiztonsági kockázatok minimalizálása érdekében felméri, ill. folyamatosan ellenorzi, szükség szerint módosítja a kockázat értékelés szempontjait, és a kockázat menedzselési, intézkedési tervét.
• Minoségirányítási és információbiztonsági folyamatainkra belso szabályozásokat készítünk, melyek összhangban vannak a vonatkozó szabványok és a jogszabályok eloírásaival.
• A szolgáltatásminoség fenntartását, fejlesztését munkatársaink folyamatosan képzésével, technikai-informatikai hátterünket korszerusítésével, ill. az MSZ EN ISO 9001:2009 minoségirányítási és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabvány szerinti információbiztonsági rendszerünk muködtetésével és független tanúsíttatásával is biztosítjuk.

A LogBord 2010 Kft. vezetése és minden munkatársa, alvállalkozó szakembere tudja, hogy személyes munkája meghatározó a vállalkozás hatékony muködésében, az üzletmenet folytonosság fenntartásában, ill. a megrendeloi elégedettség elérésében és ennek tudatában végzi munkáját.

Nyíregyháza, 2011. 01. 03.

László András
Ügyvezeto

separator

Mottónk: Testreszabott informatikai megoldások