Logbord > e-ERP Kereskedelem

e-ERP Kereskedelem

A folyamatos fejlesztések eredményeképpen megszületett az e-ERP kereskedelmi szoftver megoldásunk. A rendszer a rugalmas paraméterezési lehetőségeknek köszönhetően a kereskedők igényeit maximálisan kiszolgáló, üzembiztos, biztonságos és nem utolsó sorban gazdaságosan üzemeltethető rendszerré fejlödött. A kereskedelem minden szegmensére léteznek testre szabott megoldásaink, melyek segítségével lefedhető a teljes kereskedelmi lánc a disztribúciótól a kiskereskedelmi értékesítésig. A fejlesztés során szem előtt tartottuk azt, hogy a rendszer valóban hozzájáruljon a vállalkozások eredményességének, hatékonyságának növeléséhez. A rendszer használatával Ön hatékonyan növelheti profitját. A fejlesztett rendszer a mobil technológiák integrálásával kiaknázza a technikában rejlő lehetőségeket úgy, hogy használatuk nem igényel magas informatikai ismeretet.

A rendszer rugalmasan építhető ki, mivel az összes kereskedelemben használatos eszközt integráltan támogatja, ezek rendszerhez való illesztése általában nem igényel külön fejlesztést.

A széles körű paraméterezési lehetőség eredményeként, a rendszer pontosan a vállalkozására szabható, a későbbiekben változó üzleti folyamatok, igények könnyen adaptálhatóak.

separator

 

Amiért e-ERP kereskedelmi rendszert használjon: